Daňový a účtovný poradca podnikateľa
Praktické rady a informácie, ktoré ponúkajú komplexné príklady so zaúčtovaním účtovných operácií a zostavením účtovnych závierok. Elektronická fakturácia a oznamovanie údajov. Zmeny a novely daňových zákonov. Kategórie daní, podmienky a ich uplatnenie v praxi.