Politická ekonomie
Analytické štúdie zamerané na ekonomické teórie, hospodársku politiku, ekonometriu, systémovú komparáciu a modelovanie ekonomických procesov. Informácie o aktuálnych problémoch fungovania trhovej ekonomiky, mezinárodnom vedeckom živote a novej ekonomickej literatúre.