Slovenská štatistika a demografia recenzovaný vedecký časopis
Články, prehľady, analytické štúdie a diskusné príspevky z oblasti budovania a využívania štatistického informačného systému a jeho prepájania na rezortné informačné systémy v Slovenskej republike.