Vodohospodársky spravodajca odborný časopis pre vodné hospodárstvo a životné prostredie
Aktuálne informácie, nové poznatky výskumu, vývoja a praktické skúsenosti z vodohospodárstva. Obsahová skladba časopisu je súčasťou výchovy a vzdelávania zo všetkých oblastí vodného hospodárstva.