Agricultural Economics
Originálne vedecké práce týkajúce sa poľnohospodárskych subjektov z oblasti ekonomiky, manažmentu, informatiky, ekológie, sociálnej ekonomiky a sociológie. Rozsah predmetov pokrýva celý poľnohospodársky podnik, to znamená ekonomické vzťahy dodávateľov a výrobcov vstupov pre poľnohospodárstvo a potravinársky priemysel, problémy z aspektov sociálnej ekonomiky a sociológie vidieka a napokon ekonomiky výživy obyvateľstva.