Ekonomický časopis [recenzovaný časopis]
Zaoberá sa otázkami svetovej ekonomiky, procesmi globalizácie a európskej integrácie. Prináša články z dejín ekonomického myslenia a národného hospodárstva, profily význačných slovenských a svetových ekonómov, recenzie teoretických prác a správy z vedeckého života z oblasti ekonomickej teórie, hospodárskej politiky, teórie a výsledkov sociálno-ekonomického prognózovania, peňažnej teórie a menovej politiky, podnikového manažmentu, bankovníctva, matematického modelovania, prierezových a odvetvových ekonomík, ako aj regionálneho a sociálneho rozvoja.