Econometric Theory
Podpora teoretického výskumu v ekonometrii, poskytuje autoritatívny odbyt pre pôvodné príspevky vo všetkých hlavných oblastiach ekonometrie a podporuje multidisciplinárne znaky ekonometrie, ktoré presahujú ekonomiku.