Journal of Human Resources
Vedecké príspevky z oblasti verejnej politiky. Problematika skúma výskum v rôznych oblastiach, vrátane ekonómie práce, ekonómie rozvoja, ekonómie v oblasti zdravia a ekonomiky vzdelávania, diskriminácie a odchodu do dôchodku.