Ekonomika a spoločnosť recenzovaný vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici
Vedecké state, diskusné príspevky, informácie a recenzie zamerané na rozvíjanie ekonomickej teórie a praxe. Utvárajú priestor pre vedeckú a odbornú diskusiu o aktuálnych ekonomických a sociálnych problémoch na Slovensku a v európskom kontexte.