Národohospodářský obzor časopis věnovaný otázkám národohospodářským a sociálněpolitickým
Nové poznatky z oblasti ekonómie, hospodárskej politiky a ekonometrie. Publikovanie pôvodných vedeckých statí a prehľadov v českom a anglickom jazyku, ktoré prešli anonymným recenzným konaním.